Bemutatkozás

A Property Support Kft. a magyarországi ingatlan-tanácsadói piac meghatározó szereplőjeként széles körű tevékenységének fókuszába elsősorban az irodaház-fejlesztői pozícióhoz szorosan kapcsolódó bérbeadói-, és értékesítési tevékenységet helyezi. Cégünk motivált munkatársainak hosszú időre visszanyúló szakmai tapasztalata a fejlesztői oldal képviseletén túl akkor is fontos szerephez jut, amikor az ingatlan tranzakciók során bérlő ügyfeleink érdekeinek reprezentálását vállaljuk fel közvetlenül.

Szolgáltatásaink a kereskedelmi és iroda célú projektek beindítása során felmerülő tanácsadói és szervezői munkák mellett a már elkészült beruházások teljes körű bérbeadói feladatainak ellátására is kiterjednek. A cégünk közreműködésével létrejött számos tranzakció a szakértelemmel ötvözött rugalmasságot, az Ügyfeleink igényeire szabott tanácsadói stratégia magas szintű kivitelezését igazolja.

Büszkék vagyunk mára elért üzleti sikereinkre, melyet jól reprezentálnak jó nevű hazai és multinacionális ügyfeleink. Sikereinkhez nagyban hozzájárul üzleti filozófiánk is, miszerint hosszú távú együttműködések kialakítására törekszünk partnereikkel, maximálisan támogatva őket üzleti célkitűzéseik elérésében.
Property Support Kft.    H-1037 Budapest, Montevideo u. 2/C.
Telefon: +36 1 920 0899    |    Fax: +36 1 920 0898    |    E-mail: office@propertysupport.hu